Ben jij op zoek naar een uitdagende job met veel eigen inbreng maar ondersteund door een sterk team? Heb jij ervaring in of wil je je inwerken in de problematiek van doofheid en slechthorendheid en in de preventie ervan? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken!

AHOSA vzw (Anders HOren Samen Aanpakken vzw) werkt rond één thema: slechthorendheid/doofheid en beoogt één doel, inclusie van slechthorende/dove mensen die communiceren in gesproken taal in de samenleving.

Wij zijn op zoek naar een inhoudelijk/administratief medewerker die zich wil inzetten voor onze organisatie en de problematiek van doofheid en slechthorendheid bij een breed publiek wil promoten. Je staat mee in voor het uitwerken van inhoudelijke projecten i.v.m. slechthorendheid en doofheid. Daarnaast participeer je bij en organiseer je ledenbijeenkomsten en neem je deel aan externe vergaderingen. Je ondersteunt onze vrijwilligers, bent verantwoordelijk voor de boekhouding, beheert het vzw-dossier en volgt subsidiedossiers op. Je bent bereid om een spreekbuis te zijn voor de problematiek.

Je kan je werk goed organiseren en plannen en je kan vlot communiceren en in team samenwerken. Je neemt graag initiatief en kan zelfstandig werken. Je bent flexibel en stressbestendig en houdt van een gevarieerd takenpakket. Je beschikt over relevante computerkennis (Word, Outlook, Publisher, Excel, SharePoint, Teams enz.) en je beheerst het Nederlands perfect. Je communiceert vlot via mail en telefoon. Bovendien beschik je over een diploma ASO.

Wij bieden een deeltijds contract van bepaalde duur voor 3 maanden (19/38) met mogelijkheid tot verlenging en op termijn een contract van onbepaalde duur. Je kan je uurrooster deels zelf bepalen in overleg en je start op 1 oktober 2023. Je ontvangt een loon volgens PC 329 - A2 administratief medewerker. Als je uit dezelfde functie komt bij een andere werkgever, wordt je anciënniteit meegenomen. Je werkt in de Keizervest 17, 9000 GENT. De verloning en het arbeidscontract verlopen via Doof Vlaanderen, je wordt inhoudelijk aangestuurd door AHOSA vzw.

Ben jij geïnteresseerd in deze uitdagende job en wil je ons team komen versterken? Solliciteer dan vóór 30/06/2023 en stuur je motivatiebrief en curriculum vitae met foto naar info@ahosa.be t.a.v. Inès Van de Weyer. Heb je nog een vraag mail dan naar info@ahosa.be

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info