Inleefsessie doofheid en slechthorendheid

Aya Benomar, Nohr Kusek en Jitse Timmers, laatstejaars studenten van middelbare school LAB gedreven onderwijs in Sint-Amands creëerden deze herkenbare inleefsessie.

Radiofragment: getuigenis van een slechthorende vrouw

Eéntje uit de oude doos: zo hoort een slechthorende persoon het journaal

Zo hoort een slechthorende persoon een aflevering van de Flinstones


Meer geluidsfragmenten kan je vinden op oorcheck .nl

Hier vind je een gehoorverliessimulator

De stilte doorbroken

Mensen met een verworven gehoorprobleem vinden veel steun door het lezen van ervaringen van lotgenoten. Dit boekje bevat verhalen voor – en is geschreven door – mensen met een verworven gehoorprobleem. Het is een bundeling van getuigenissen van volwassenen die in de loop van hun leven geconfronteerd zijn met deze onzichtbare beperking. Tien slechthorende mensen vertellen over hoe ingrijpend ze dit ervaren hebben, over de dagelijkse moeilijkheden waarmee ze geconfronteerd worden en over hoe ze met het gehoorverlies hebben leren omgaan. Kortom, over hoe deze beperking het dagelijkse leven beïnvloedt.

Prijs bij afhaling:

€ 2, te koop bij AHOSA vzw, Keizervest 17, 9000 GENT

Prijs bij verzending

€ 4, het boekje wordt naar het door jou opgegeven adres gestuurd, na overschrijving van het te betalen bedrag op het rekeningnummer:
BE26 4400 3464 4129

Stuur een mailtje naar info@ahosa.be om een expemplaar te bestellen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info