20240701 Cover tijdschrift AHOSA vzw page 0

Driemaandelijks tijdschrift

Ons driemaandelijks tijdschrift OorENzo staat boordevol interessante artikels over lawaai, tinnitus, toegankelijkheid, hoorhulpmiddelen, cochleaire implantaten,… kortom: alles wat je wil weten om je optimaal te blijven integreren in de ‘horende’ samenleving.

Je blijft ook op de hoogte van de culturele activiteiten die aangepast zijn aan slechthorende en dove mensen en de activiteiten georganiseerd door AHOSA vzw, heel gezellige en leerrijke bijeenkomsten met mensen die in hetzelfde schuitje zitten als jij en als geen ander begrijpen wat ‘slechthorend of doof zijn’ betekent.

Als je lid bent van AHOSA vzw krijg je automatisch dit tijdschrift in je brievenbus of in je mailbox. Meer info vind je hier.

We sturen regelmatig berichten over de activiteiten van AHOSA vzw en nieuws uit de sector via een Nieuwsflits. Wil je graag een digitale nieuwsflits in je mailbox? Meld je dan hier aan.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info