Image

Steun Ahosa vzw

Ahosa vzw is een door het Ministerie van Financiën erkende vereniging gemachtigd om fiscale attesten uit te schrijven voor giften van meer dan € 40 per kalenderjaar.
Je ontvangt je fiscaal attest in het volgend kalenderjaar. Een gift van € 40 of meer geeft een belastingvermindering van 45%. Concreet wil dit zeggen dat, als je 40 euro aangeeft, je 18 euro belastingsvermindering krijgt.

Wij stellen je verschillende manieren voor om
Ahosa vzw financieel te steunen:

Een éénmalige gift

Je kunt een gift overmaken via een overschrijving op de algemene rekening van Ahosa vzw : BE26 4400 3464 4129 met als mededeling: Gift

Een doorlopende opdracht

Je kunt je bank een doorlopende opdracht geven. Als je bijv. 5 euro per maand stort, kan je op het einde van het jaar een fiscaal attest krijgen.

Je kunt Ahosa vzw laten delen in de feestvreugde

Een huwelijksfeest, een geboorte, een gouden jubileum, een verjaardag... allemaal gelegenheden waarbij je Ahosa vzw kunt laten meevieren:

Je kunt je kennissen bijvoorbeeld vragen het geld dat voorzien was voor bloemen, kaartjes, cadeautjes e.d. over te maken aan Ahosa vzw ter financiering van onze projecten. Op deze manier wordt je ‘grote dag’ nog vreugdevoller...

Duo-legaat

Je wil wel iets nalaten aan de organisatie waarin je gelooft en die je misschien tijdens je leven ook al hebt gesteund. «Maar», denk je, «dan blijft er minder van mijn erfenis over voor mijn goede vriend(in) of mijn favoriete nichtje…». Dat is niet noodzakelijk het geval! Dankzij het duo-legaat kan hij of zij evenveel krijgen (of zelfs meer), terwijl je toch het goede doel steunt.

Contacteer je notaris voor meer info.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info