Samen delen we verhalen en inzichten die ons kunnen helpen in ons dagelijks leven. Twee therapeuten van het CAR Sint-Lievenspoort Gent, die gespecialiseerd zijn in het werken met dove en slechthorende volwassenen, zullen de avond modereren. We richten ons op de uitdagingen van communiceren met gehoorverlies en ontdekken samen effectieve strategieën. In een ontspannen en gastvrije sfeer wisselen we tips en ideeën uit en krijgen we inzicht in elkaars perspectieven.

Of je nu al jarenlang ervaring hebt met gehoorverlies of net begint aan deze reis, je bent van harte welkom. Samen willen we leren, groeien en elkaar ondersteunen in een veilige en open omgeving.

Wij kijken ernaar uit om je te zien en samen een inspirerende avond te beleven.

Wanneer

Maandag 18 november 2024 van 19u30 – 22u00

Waar

CAR Sint-Lievenspoort vzw, Sint-Lievenspoortstraat 129, 9000 Gent

Moderator

Twee therapeuten van het CAR Sint-Lievenspoort Gent, die gespecialiseerd zijn in het werken met dove en slechthorende volwassenen.

Prijs

10 € voor leden – 12 € voor niet-leden

AHOSA vzw: IBAN BE 26 4400 3464 4129 met als mededeling ‘Deelname gespreksavond’

Toegankelijkheid

Het gebouw is rolstoeltoegankelijk. Om de activiteit auditief toegankelijk te maken, zal er versterkte audio-ondersteuning beschikbaar zijn via Roger-apparatuur, verzorgd door Phonak.

Heb je eigen hulpmiddelen? Vergeet deze dan zeker niet mee te brengen!

Inschrijven

Inschrijven vóór 1 november 2024. Gelieve voor elke deelnemer APART een deelnameformulier in te vullen, één voor jou, één voor je partner.

Schrijf je hier in

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info