Op 13 november organiseerde NOOZO een eerste verkennende bijeenkomst in Gent en in Leuven.

Net zoals de Stedelijke Adviescommisie voor Personen met een Handicap (SAPH-Gent) wenst NOOZO vanuit de Vlaamse overheid samen te werken met ervaringsdeskundigen-vertegenwoordigers van verenigingen voor personen met een beperking.

Onder de aanwezigen ervaringsdeskundigen van Doof Vlaanderen en Onder Ons, een mama van een zoon met een mentale beperking, een papa van een zoon met Down-syndroom, een vrijwilliger van Spierziekte Vlaanderen en Lut Van Acker voor AHOSA vzw.

De bedoeling is op regelmatige basis in verschillende werkgroepen overleg te plegen rond 3 thema’s: basisbereikbaarheid (mobiliteit), toegankelijkheid en de wachtlijsten voor persoonsvolgend budget. Het resultaat mondt uit in het formuleren van een advies dat door de adviesraad van NOOZO bekrachtigd wordt en dan doorgegeven wordt aan de Vlaamse overheid?

We willen hier met AHOSA vzw aan deelnemen en zo slechthorende en dove personen die communiceren via gesproken taal vertegenwoordigen.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info