Dinsdag 30 januari vond in de supertoffe locatie van het Destelbergse Haeseveld de nieuwjaarsbabbel (-receptie) van AHOSA vzw plaats. Met een aanwezigheid van zo’n dertigtal geïnteresseerden was de opkomst meer dan bevredigend. Na het korte welkomstwoordje van Inès Van de Weyer, waarin ze onder andere het jaarprogramma 2023 even overliep, gingen de deelnemers vlot aan de babbel. Op deze bijeenkomst was ook Rieke Jacobs aanwezig. Zij is consulent Lokaal Sociaal Beleid bij de Stad Gent en beleidsmedewerker voor personen met een beperking Zij deed in de loop van de namiddag haar rondgang bij alle deelnemers en informeerde naar hun specifieke vragen en noden.

Van verschillende deelnemers kregen we te horen dat ze heel enthousiast waren met deze gezellige bijeenkomst.

De volgende grote afspraak heeft plaats op zaterdag 29 april. AHOSA vzw viert dan zijn 30 jarig bestaan. Alle informatie daaromtrent vind je terug in het OorENzo nummer van januari-maart. Iedereen van harte welkom! (verslag Luc Odou)

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info