Al 3 decennia lang staan wij klaar voor dove en slechthorende mensen die gebruik maken van gesproken taal, en dat moest gevierd worden!

We zetten ons in voor de inclusie van slechthorende en dove mensen in onze samenleving en daarbij richten wij ons specifiek op de groep die in de loop van het leven slechthorend of doof is geworden.

Na 30 jaar zien we dat er nog heel wat werk aan de winkel is.

Daarom blijven empowerment van mensen met gehoorproblemen en sensibilisatie van zowel de maatschappij als de directe omgeving onze speerpunten.

Met informatie, individuele dienstverlening, belangenverdediging, toegankelijkheidsadviezen en een genuanceerde beeldvorming, zullen we ons blijven inzetten voor de belangen van onze doelgroep. We zullen ‘hooruitdagingen’ stevig op de kaart blijven zetten!

Het 30-jarig bestaan werd gevierd in Dienstencentrum Ledeberg op 29 april 2023 met een lezing van expert Leo De Raeve, en een standenmarkt met informatie over hoorhulpmiddelen, cochleaire implantaten en partnerorganisaties. Een kunstveiling onder de leiding van Peter Loeckx van Veilinghuis Loeckx, bracht geld in het laatje voor het project hoorzorg in woonzorgcentra. Schepen Astrid De Bruycker rondde de namiddag af en gaf het startschot voor de receptie.

We kijken tevreden terug en danken iedereen die meewerkte, en erbij was.

Met de steun van Stad Gent

Logo Stad gent

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info