Hoorhulpmiddelen

Laure Vandeplas is Accountmanager van Roger bij het bedrijf Phonak. Phonak is een merk dat zich al meer dan 70 jaar focust op innovatieve hooroplossingen. Met Roger hebben ze een afdeling gericht op draadloze communicatiesystemen. Roger heeft een uitgebreid gamma van draadloze microfoons en ontvangers waardoor ze compatibel zijn met zowat elk merk van hoortoestel, CI en beengeleider. Door het gebruik van Roger kunnen we de luisterinspanning verminderen in die lastige situaties zodat er meer energie overblijft voor hetgeen echt telt! Laure maakt ons in dit webinar graag wegwijs in het Rogergamma en vertelt ons meer over de noodzaak en positieve gevolgen van het gebruik van draadloze microfoons.

Schrijftolken
Iedereen weet wat een gebarentolk is…maar ‘schrijftolk’ ….doet nog teveel wenkbrauwen fronsen!
Een schrijftolk is iemand die naast een dove of slechthorende persoon zit of staat en uittypt wat iemand anders zegt.
Wilfried De Koster, voorzitter Vlaamse Schrijftolkenvereniging (VSV) zal samen met Dorien De Raeve, schrijftolk en bestuurslid VSV, een beeld geven van wat schrijftolken doen.

De Vlaamse Schrijftolkenvereniging ijvert om de drempel naar de schrijftolken te verlagen en uit de anonimiteit te klimmen ten voordele van al wie slecht hoort of doof is.
Wat is een schrijftolk? Waar, wanneer en waarvoor kan je een schrijftolk gebruiken?
Deze vragen hopen we in het webinar allemaal te beantwoorden.

Wanneer
Dinsdag 2 maart 2021 om 19.30u

Waar
online

Prijs
€ 8 voor leden
€ 10 voor niet-leden

Toegankelijkheid
We voorzien een schrijftolk die voor live-ondertiteling zal zorgen.

Inschrijven
Vóór 26/02/2021

Betaling
AHOSA vzw: IBAN BE 26 4400 3464 4129
met als mededeling ‘webinar praktische oplossingen’
Van zodra je het inschrijvingsgeld op onze rekening hebt gestort, ontvang je van ons een persoonlijke link om te kunnen deelnemen aan de webinar.

Ik schrijf me in

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info