DE WORLD CHOIR GAMES ZIJN ER VOOR IEDEREEN!

Het World Choir Games-team vindt het heel belangrijk dat iedereen deel kan uitmaken van dit unieke evenement, ook personen met een handicap, een verminderde mobiliteit of beperkte financiële middelen (https://www.wcg2021.be/toegankelijkheid).

In samenwerking met Ahosa, gaf het World Choir Games-team vorm aan een muzikale koorwandeling in Gent voor slechthorenden waarbij een velowalker en individuele audiogidsen worden voorzien zodat de gids goed verstaanbaar is en de geluidsfragmenten helemaal tot hun recht komen.

Kijk voor meer informatie over de World Choir Games op: https://www.wcg2021.be.

Verken Gent en laat je boeien door de fascinerende verhalen van de gids. Ontdek deze historische stad tijdens een wandeling langs de prachtige kathedralen, grachten en gildehuizen die Vlaanderen zo typeren. Onderweg luister je naar muziek die er onlosmakelijk mee verbonden is en proef je van lokale specialiteiten. Een onvergetelijke ervaring die je tijdens de World Choir games zeker niet mag missen.

ca 1,5u/2,5km - rolstoelvriendelijk

Wanneer
Zaterdag 30 oktober 2021 om 14u

Waar
Verzamelplaats: Sint-Jacobskerk, Gent

Prijs
€ 10 voor leden - € 12 voor niet-leden

Doelgroep
Breed publiek

Toegankelijkheid

Er worden 15 ringlussen voorzien die rechtstreeks aan de audiogids kunnen verbonden worden. Door het gehoorapparaat op de T-stand te zetten, kan de luisteraar gebruik maken van de ringleiding. Vraag op voorhand aan je audioloog of je beschikt over de juiste instellingen. Heb je zelf soloapparatuur? Neem deze dan zeker mee.

Tijdens de koorwandeling zal een schrijftolk meelopen en bij elke uitleg typen wat de gids zegt. Je kunt dit lezen op een tablet of telefoon. Zo hoeft u niets te missen en kunt u ontspannen meedoen met de wandeling.

Inschrijven
Vóór 28 oktober 2021

Betaling
AHOSA vzw: IBAN BE 26 4400 3464 4129 met als mededeling ‘Wandeling Gent’


klik hier om in te schrijven

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info