Als je slechthorend of doof wordt, ben je vaak de eerste in je omgeving die met dit probleem geconfronteerd wordt. Het helpt om de ervaring van anderen te horen.

We nodigen voor deze avond 3 dove/slechthorende mensen uit om hun verhaal te brengen. Ze gebruiken elk een ander soort hooroplossing. Jullie krijgen de kans om vragen te stellen.

Sofie Van Regenmortel (31) is onderzoeker aan de VUB, Hard of Hearing explorer en #jaarvanhetoor auteur. Draagt sinds haar 18 jaar hoorapparaten.

Tim De Cock (52) is vader van drie en partner van Magali. Hij ervaart tinnitus en gehoorsdaling sinds zijn tienerjaren, beredderde zich lang met hoorapparaten en kreeg net voor zijn vijftigste een CI ingeplant.

Gina (63) is moekie van 6 kleinkinderen. Heeft otosclerose en heeft daardoor meer dan 30 jaar hoorapparaten. Sedert 2013 een eerste BAHA, de tweede sedert 2021. Eén van haar grote stokpaardjes is het woord ‘onzichtbaar’ bij hoorapparaten de wereld uit helpen.

Wanneer
Dinsdag 17 mei 2022 om 19.30u

Waar
Dienstencentrum Ledeberg
Ledebergplein 30, 9050 Gent

Spreker
Ervaringsdeskundige
Sofie Van Regenmortel (drager van een hoorapparaat)
Gina Welleman (drager van een beengeleidingstoestel)
Tim De Cock (drager van een CI)

Prijs
€ 8 voor leden
€ 10 voor niet-leden

Doelgroep
Breed publiek

Toegankelijkheid
We voorzien een schrijftolk die voor live-ondertiteling zal zorgen.
Er is ringleiding aanwezig in de zaal, vraag op voorhand aan je audioloog of je hiervan gebruik kan maken.

Inschrijven
Vóór 16 mei 2022

Betaling
AHOSA vzw: IBAN BE 26 4400 3464 4129
met als mededeling avond getuigenissen

Ik schrijf me graag in

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info