Het World Choir Games-team vindt het heel belangrijk dat iedereen deel kan uitmaken van dit unieke evenement, ook personen met een handicap, met een verminderde mobiliteit of met beperkte financiële middelen (https://www.wcg2021.be/toegankelijkheid). In samenwerking met AHOSA vzw, gaf het World Choir Games-team vorm aan een concertuitstap voor slechthorenden waarbij wordt voorzien in een ringleiding, extra assistentie door vrijwilligers, een uitgeschreven tekst van de presentator, enz. Verder kozen ze voor een sterk visueel concert en reserveerden ze voor jou alvast de beste plaatsen vooraan.
Kijk voor meer informatie over de World Choir Games op: https://www.wcg2021.be.

Michaël Ghijs, die met zijn Aalsters knapen- en mannenkoor Schola Cantorum Cantate Domino de hele wereld afreisde, vergeleek de stem graag met een diamant: na zorgvuldig slijpen krijgt ze een fonkelende helderheid en stralende kracht. Stel je de schittering voor van de honderden stemmen van over de hele wereld die tijdens de Choral Diamonds het podium betreden! Een heel scala aan stemkleuren, oogverblindende outfits en visuele moves maken van dit concert een lust voor oor én oog.

Wanneer
Vrijdag 5 november 2021 om 20.30

Waar
Koningin Elisabethzaal - Antwerpen
We spreken af om 19.45 u aan standbeeld voor het Centraal station bij de uitgang richting Zoo

Bereikbaarheid
De makkelijkste manier om er te geraken is met het openbaar vervoer. De Koningin Elisabethzaal ligt naast het Centraal Station van Antwerpen.

Kom je toch liever met de wagen? Er zijn verschillende parkings in de buurt van het station. Meer info vind je op de website van de Koningin Elisabethzaal: https://www.koninginelisabethzaal.be/nl/plan-je-bezoek/bereikbaarheid/

Prijs
€ 15

Doelgroep
Breed publiek

Toegankelijkheid
De zaal beschikt over een ringleiding. Slechthorenden met een hoortoestel kunnen het geluid in de concertzaal beluisteren zonder storend omgevingsgeluid. Door het gehoorapparaat op de T-stand te zetten, kan de luisteraar gebruik maken van de ringleiding. Vraag op voorhand aan je audioloog of je beschikt over de juiste instellingen.

Inschrijven
Vóór 29 oktober 2021

Betaling
AHOSA vzw: IBAN BE 26 4400 3464 4129 met als mededeling ‘ Choral diamonds’

Klik hier om je in te schrijven

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info