22/04/2017
verslag CI-dag

De informatiedag over CI op zaterdag 22 april  in het dienstencentrum van Ledeberg was blijkbaar een schot in de roos. De belangstelling ervoor was buitengewoon en dat was hartverwarmend! Veel aanwezigen namen voor de eerste maal contact met Ahosa vzw.

Bij het binnenkomen wachtte reeds een geurende koffie met lekkere cakes en koekjes opgediend door de steeds bereidwillige vrijwilligers van Ahosa vzw die oprecht een pluim verdienen voor hun inzet.

Professionele informatie werd aangeboden door een ruime keuze aan bedrijven zoals Advanced Bionics, Cochlear, Medel, Multi Care Systems, OTICON, Phonak, Unitron en Veranneman.

Ook Ahosa vzw zelf, Onder Ons vzw en VLOK-CI vzw hadden een infostand.

De workshops van Advanced Bionics, Cochlear en Medel bleken interessant. Sommige slides in het Engels hadden wel beter vertaald geweest. Gelukkig was er ook een schrijftolk, die prima werk leverde. De aanwezigheid van een ringleiding maakte het geheel af.

Men was het er unaniem over eens: men kijkt al uit naar de volgende editie!

Roger De Sutter© copyright Ahosa vzw - Sint-Lievenspoortstraat 117 - 9000 Gent - Tel.: +32 (0)9/268.26.26 - ahosa@sintlievenspoort.be
Webdesign - Logo - Huisstijl - Pc-problemen - www.letscommunicate.be Sint-Niklaas