26/05/2015
Ahosa vzw op een NKO-refereeravond in Aalst

Ahosa vzw werd uitgenodigd op een LOK-vergadering van de NKO-artsen van de regio Aalst om de vereniging voor te stellen. Een LOK is een groep van collega's, artsen of apothekers-biologen, die hun medische praktijkvoering delen en kritisch beoordelen (peer review) om de zorgkwaliteit te verbeteren.

Tijdens deze refereeravond heeft Inès Van de Weyer, lid van de raad van bestuur, Ahosa en de werking van de vereniging voorgesteld. Het ontstaan van de vereniging vanuit het CAR Sint-Lievenspoort, werd gekaderd.

De voorstelling van Ahosa vzw werd afgesloten door Monica De Muynck, voorzitter van Ahosa. Zij getuigde over haar gehoorproblemen en hoe dit een invloed heeft gehad op haar leven. Ook gaf ze enkele bruikbare tips mee die artsen kunnen gebruiken in hun dagelijkse praktijk.

Het publiek bestond uit 13 NKO-artsen die verbonden waren aan verschillende ziekenhuizen in de regio Aalst, Asse, Ninove,…. Na afloop werd er erg positief gereageerd. Het was een verrijking voor de artsen om onze verenging te leren kennen  en wij vonden hen een zeer geïnteresseerd publiek. © copyright Ahosa vzw - Sint-Lievenspoortstraat 117 - 9000 Gent - Tel.: +32 (0)9/268.26.26 - ahosa@sintlievenspoort.be
Webdesign - Logo - Huisstijl - Pc-problemen - www.letscommunicate.be Sint-Niklaas