12 maart 2019 om 19 u
Slechthorend, wat nu? Informatieavond over slechthorendheid
Voor wie?
Iedereen die te maken krijgt met slechthorendheid. Ook partners, collega’s, kinderen, kennissen, … van mensen met een gehoorprobleem zijn welkom.
 
Programma

 1. Ahosa vzw is een socio-culturele organisatie voor dove en slechthorende personen die communiceren in gesproken taal. De werking steunt op 4 grote pijlers: informatie, sensibilisatie, gesprek en ontspanning.

  Rebecca Leemans, medewerker bij Ahosa vzw, komt de organisatie voorstellen. Ze geeft tips en tricks om te komen tot een betere communicatie en zorgt voor een inleefmoment voor goedhorende deelnemers.

 2. In KIDS is men reeds vele jaren bekend met onderwijs, begeleiding en ondersteuning van doven en slechthorenden, van jong tot oud. Dit kan o.a. via de thuisbegeleidingsdienst: KIDS Mobiel.

  Edith Croux, de verantwoordelijke van KIDS Mobiel, komt vertellen hoe de dienst werkt en met welke vragen dove of slechthorende volwassenen er terecht kunnen.

 3. CAR-Hasselt is een ambulant revalidatiecentrum binnen de Groep L.I.T.P..
  Voor  de doelgroep personen met gehoorstoornissen kan het aanbod individuele therapie  en groepsbegeleiding zijn. De hulpverlening is zowel gericht op de persoon met de gehoorstoornis als op  zijn omgeving en heeft als doel de sociale integratie in ruime zin te bevorderen.

  Peggy Pattyn en Ellen Coenegrachts, logopedisten,  lichten de werking toe.

  Waar?                 
  LITP Campus Hasselt
  Ilgatlaan 11
  3500 Hasselt

  Wanneer?         
  Dinsdag 12/3/2019 van 19u - 21 u

  Prijs?                   
  € 5 ter plaatse te betalen

  Inschrijving?    
  Inschrijven vóór 8/3/2019 via het inschrijvingsformulier 

Affiche informatieavond: Slechthorend, wat nu?
20190312_Aankondiging_infoavond,_slechthorend_wat_nu.pdf© copyright Ahosa vzw - Sint-Lievenspoortstraat 117 - 9000 Gent - Tel.: +32 (0)9/268.26.26 - ahosa@sintlievenspoort.be
Webdesign - Logo - Huisstijl - Pc-problemen - www.letscommunicate.be Sint-Niklaas